Om Heijel

I hjärtat av Gnosjöregionen – Sveriges centrum för entreprenörsanda – ligger Hillerstorp. Orten är kanske mest känd för turistmålet High Chaparral, men det är också här du hittar Heijel Production AB.

Heijel Production startade sin produktion av trådbaserade produkter redan på 60-talet. Då handlade det om handgjorda stängsel och potatiskorgar.

Under 70-talet automatiserades mycket av vårt arbete, och bland annat inköptes en för tiden avancerad gallersvets som drastiskt kortade ner produktionstiden. Och fortfarande arbetar vi hårt för att alltid effektivisera arbetet, med ny kunskap och moderna maskiner.

Tack vare detta ständiga arbete tänker vi inte så mycket på att följa med i utvecklingen. Vi anser snarare att vi leder den.

Idag är vi inne på 3:e generationen och är fortfarande ett familjeägt företag. Vill du besöka oss finns vi på Håkanstorpsvägen i Hillerstorp.

Vårt specialområde ligger i produktion av olika trådprodukter, främst för användning till butiksinredning av olika slag, såsom trådbackar, trådhyllor, störtkorgar, kundvagnar och mycket annat.

Men vi sysslar inte bara med inredningar för butiker. Våra kunder kommer från så vitt skilda områden som inredningsbutiker, städföretag och vitvaru- och verkstadsindustri. Produktionen omfattar trådprodukter av de mest skilda slag, såsom exempelvis kundkorgar, broschyrhållare, cykelkorgar, potatisstötar, slangvindor och mycket annat.

Den stora variationen av produkter kräver stor flexibilitet, men tack vare en modern maskinpark och personal som besitter stort kunnande kan vi åta oss att producera nästan vad som helst. Inga idéer du kommer med är för galna, och inga projekt är för svåra eller för stora.

Hos oss på Heijel får du hjälp hela vägen in i mål. Det innebär att du också kan få dina produkter ytbehandlade, förpackade och etiketterade, vilket blir mycket billigare än om du skulle tvingas transportera varorna till en tredje part.

Sitter du och ditt företag med en produktidé som väntar på att bli verklighet? Kontakta oss på Heijel Production AB redan idag, så tar vi nästa steg tillsammans!

Kontakt

Heijel Production AB
Håkanstorpsvägen
330 33 Hillerstorp
SWEDEN
 
Tel: 0370-254 40
Mail: info@heijel.se

Mer information
om våra produkter
www.heijel.se.